Cubismo + Belfast Food + DJ Teddy Lee

Cubismo je sastav koji svira energičnu plesnu glazbu koja se temelji na afro-kubanskim ritmovima, ali u svom osebujnom i prepoznatljivom stilu. Članovi sastava dolaze iz Hrvatske, Venecuele, Kube i Slovenije, te su najznačajniji sastav koji svira takvu vrste glazbe u ovom dijelu Europe. Cubismo je dosad izdao sedam CD-a, od kojih je večina i u svjetskoj distribuciji. U svojoj karijeri Cubismo je surađivao s mnogim svjetskim glazbenim zvijezdama. CD „Motivo Cubano“ snimljen je na Kubi s članovima legendarnog Buena Vista Social Cluba, a na CD-u „Viva la Habana“ gostovala je Yolanda Duke, koja je u to vrijeme bila pjevačica orkestra Tita Puentea. Od glazbenika iz Hrvatske Cubismo je ugostio na svojim albumima i koncertima mnogo pjevačkih veličina kao što su Josipa Lisac, Gibonni, Gabi Novak, Stjepan “Jimmy” Stanić, Oliver Dragojević…

Belfast Food osnovan 1996. godine profilirao se kao kvalitetan bend, kako svirački, tako i zabavljački, jer je na njihovim koncertima uvijek dostatna količina energije i dobrih vibracija, čija kombinacija u današnje vrijeme i nije tako česta. Bend od svojih početaka bazira svoju glazbu na spoju što izvornijeg irskog zvuka sa čvrsto odsviranom bazom,a u nekim pjesmama prisutni su i elektronski prizvuci kao eksperimenti koji daju dodatni štih općem zvuku benda. Belfastovci inzistiraju na autorskom radu, koji spaja njihova iskustva u Irskoj glazbi sa njihovim glazbenim stremljenjima koja zalaze i udruge glazbene vode. Normalno, na koncertima se i dalje, uz autorske uradke sviraju i prekrasni irski originali i sve što je inače osiguravalo dobru svirku i provod na njihovim koncertima.


DJ Teddy Lee je aktivan na sceni duži niz godina, a kao selektor i dj od 2004. godine. Sam za sebe prije će reći da je kolekcionar no DJ. Njegove šarene selekcije i dj setovi obuhvaćaju širi raspon glazbenih stilova koji naravno ovise o mjestu, publici i atmosferi..

  • Datum : 31/12/2022
  • Vrijeme : 21:00 - 04:00 (Europe/Zagreb)
  • Lokacija : Kaštel
Skip to content